- Am calit foarte putin ceapa cu uleiul, doar cat sa se inmoaie putin si am adaugat orezul spalat si apoi carnea tocata si sosul de rosii. Cind s-au amestecat bine am stins focul.
- In tava am pus un 1 lingura cu ulei si putina varza tocata cu toata zeama de care dispuneam (1/2 cescuta de cafea italiana), apoi un strat de foi de varza si un strat de carne un alt strat de foi inca unul de carne si am terminat cu unul de foi.
- Am varsat apa si am pus tava in cuptorul deja incins la 200 grade Celsius. In primele 10-15 minute am tinut-o acoperita (hirtie, aluminiu sau ce vreti voi, eu am un capac de la o alta tava). Apoi urmatoarele am terminat fara capac. Puteti sa lasati cit vreti voi la copt, important este sa nu se evapore apa, eventual mai adaugati daca e necesar.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii