Spalam carnea, o stergem cu niste servetele, o taiem felii potrivit de groase.
Curatam ceapa, morcovul si le taiem pe jumatate.
Intr-o cratita punem carnea, ceapa, morcovul, cateva boabe de piper, foaia de dafin, sare.
Acoperim totul cu apa, punem pe foc.
Lasam sa fiarba carnea pana este bine patrunsa.
Cand este fiarta, stingem aragazul, scoatem ceapa si morcovul, pe care o sa le folosim la sos.
Sosul:
Ceapa fiarta o tocam marunt, morcovul il taiem rondele.
Rosiile decojite le facem cubulete.
Intr-o cratita punem uleiul, ceapa, morcovul si rosiile decojite.
Le transferam pe aragaz, lasam sa clocoteasca 2-3 minute.
Punem apa, pasata de rosii, mustarul, sare, piper, boiaua dulce si crenguta de cimbru.
Amestecam bine, dam drumul si bucatilor de carne.
Lasam sa scada la foc potrivit.
Cand sosul s-a ingrosat, curatam usutoriul, il zdrobim si il incorporam in friptura noastra.
Mai lasam 1-2 minute pe foc.
Se serveste calda, cu muraturi sau o salata.
Sa aveti pofta!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaFrigănele la cuptor – o variantă mai sănătoasă și la fel de delicioasă a frigănelelor clasice! Crocante la...
Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasăMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii