Carnea se taie fasii subtiri , se sareaza , se pipereaza si se pune la prajit in uleiul incins. Cand carnea s-a prajit putin (pana devine alba), se adauga ceapa razuita pe razatoarea fina . Dupa ce s-a calit aproximativ 1 minut adaugam si 1 lingura de faina amestecandu-se bine apoi se adauga 2 linguri de bulion si 1 lingurita de boia si totul se stinge cu supa de oase (eu am pus apa, ca supa nu am avut dar in reteta scrie ca se poate folosi si apa) cat sa fie carnea bine acoperita si se acopera cu capac si se lasa la fiert 1 ora.
In acest timp curatim ciupercile, le taiem subtire si le punem la calit in cele 2 linguri de rama.
Dupa ce carnea a fiert 1 ora adaugam peste ciupercile calite , lingura de mustar il frecam cu smantana si turnam si aceasta peste carne. Se mai potriveste de sare si se mai fierbe cca. 10-15 minute impreuna.
Se serveste cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde taiat marunt sau cu pireu de cartofi.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii