Punem apa int-o craticioara si o punem la fiert. Adaugam carnea, pe care am spalat-o bine, o jumatate de ceapa, sare si maggi cu gust de vacuta. Lasam sa fiarba, la foc potrivit cam 15-20 minute, sau pana cand carnea e fiarta.
Dupa aceea strecuram supica, o punem din nou la foc, punem si carnea, dar fara ceapa cu care a fiert. Turnam semintele de pepene macinate, crabul macinat, praful de chili, uleiul de palmier si spanacul congelat. Lasam totul la foc potrivit cam 15-20 minute, amestecand din cand in cand si gata.
Se poate servi cu orez alb sau cu mamaliguta. In bucataria nigeriana se serveste cu gari (un fel de mamaliguta - din faina de tapioca) sau cu yam (nu stiu cum se spune in romaneste :) ). Stiu ca e cam greu de gasit aceste ingrediente in romania, dar daca le gasiti nu pierdeti sansa de a incerca retele nigeriene. Sunt numai ingrediente naturale, nimic chimic si foarte foarte picant.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii