Se spala carnea bine se pune intr-o craticioara, se adauga apa, ceapa taiata felii si praful de chili si lasam sa fiarba carnea.
In alta craticioara punem uleiul la incalzit si prajim samburii de mango, pe care i-am macinat (se pot macina cu o masina pt macinat cafea), cam 3 minute, dupa care adaugam carnea si apa in care a fiert, crabul pe care l-am macinat. Lasam cam 5 minute si adaugam creveti si ciupercile. Potrivim de sare si mai lasam cam 10 -15 minute, amestecand din cand in cand.
Este un sos delicios. Se poate servi cu orez sau mamaliguta. In bucataria nigeriana se serveste cu yam, dar din pacate in Romania inca nu se gaseste. Sper sa va placa.
PS: se poate pune si spanac congelat odata cu ciupercile, dar eu nu pun caci fetitelor mele nu le place spanacul.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii