Se spala carnea bine se pune intr-o craticioara, se adauga apa, ceapa taiata felii si praful de chili si lasam sa fiarba carnea.
In alta craticioara punem uleiul la incalzit si prajim samburii de mango, pe care i-am macinat (se pot macina cu o masina pt macinat cafea), cam 3 minute, dupa care adaugam carnea si apa in care a fiert, crabul pe care l-am macinat. Lasam cam 5 minute si adaugam creveti si ciupercile. Potrivim de sare si mai lasam cam 10 -15 minute, amestecand din cand in cand.
Este un sos delicios. Se poate servi cu orez sau mamaliguta. In bucataria nigeriana se serveste cu yam, dar din pacate in Romania inca nu se gaseste. Sper sa va placa.
PS: se poate pune si spanac congelat odata cu ciupercile, dar eu nu pun caci fetitelor mele nu le place spanacul.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii