Snitel Special

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g carne porc fara os
  • 400 g sunca presata
  • 400 g creier de porc
  • 200 ml ulei
  • 100 g morcovi
  • 250 g castraveti murati
  • 250 g orez
  • 50 unt
  • 50 g faina
  • o foaie de dafin
  • patrunjel
  • otet
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea se portioneaza in 10 bucati, care se bat si se sareaza, dupa gust.
Acestea se trec prin faina, apoi se inabusa in 100 ml ulei si 100 ml apa cu putina sare. Cand sunt gata, se aranjeaza frumos pe un platou.

Sunca presata se taie in 10 felii care se inabusa de unt. Se acopera fiecare felie de carne cu cate o felie de sunca presata.
Creierul se curata de pielita si se pune in apa rece pentru 10 minute, apoi se fierbe impreuna cu morcovii, foaia de dafin, sarea, piperul si otetul.

Cand e gata, se scoate, se scurge bine, se taie in 10 bucati si acestea se pun peste sunca presata.
Deasupra se aseaza castravetii murati(curatati de coaja si de seminte, taiati in rondele subtiri, opariti, scursi de apa si caliti in ulei incins).

Orezul se inabusa in ulei si apa, se adauga sare si piper dupa gust, apoi se fierbe.

Snitelele se servesc cu garnitura de orez fiert, presarat cu patrunjel tocat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia