Se taie carnea de porc felii apoi se bate sa se subtieze. Se bat ouale cu vegeta si piper (cat de condimentat vrei) si se pune pe o farfurie faina de grau. Dupa ce se pregateste carnea, se da prin faina de grau si apoi prin ou si se pune la prajit in tigaia cu uleiul incins.
Se prajesc la foc potrivit pana oul devine auriu.
POFTA BUNA!
Sse poate servi cu piure de cartofi sau cu o salata de sezon.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii