Snitel de Porc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ceafa de porc sau spata fara slanina sau pulpa de porc
  • 5oua
  • faina de grau
  • delikat
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea de porc felii apoi se bate sa se subtieze. Se bat ouale cu vegeta si piper (cat de condimentat vrei) si se pune pe o farfurie faina de grau. Dupa ce se pregateste carnea, se da prin faina de grau si apoi prin ou si se pune la prajit in tigaia cu uleiul incins.

Se prajesc la foc potrivit pana oul devine auriu.

POFTA BUNA!
Sse poate servi cu piure de cartofi sau cu o salata de sezon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate