Se scoate carnea de pe pieptul curcanului, se taie in bucati potrivite, apoi se bate pt a se lati, cu un ciocan special pt snitele.
Se dau bucatile de carne prin faina si ou batut in care s-a pus piper si un pic de condimente si apoi se tavalesc prin pesmet si se prajesc in grasime sau ulei, pe ambele parti.
Cand sunt gata se pot servi cu cartofi prajiti, piure, varza calita.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii