Snitel de curcan

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carnea de la pieptul curcanului
  • 1 pahar faina
  • 1 ou
  • condimente
  • piper dupa gust
  • 1 cana pesmet
  • 250 g untura sau ulei

Mod de preparare

Se scoate carnea de pe pieptul curcanului, se taie in bucati potrivite, apoi se bate pt a se lati, cu un ciocan special pt snitele.
Se dau bucatile de carne prin faina si ou batut in care s-a pus piper si un pic de condimente si apoi se tavalesc prin pesmet si se prajesc in grasime sau ulei, pe ambele parti.

Cand sunt gata se pot servi cu cartofi prajiti, piure, varza calita.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Placinta cu Visine si Bezea
5
Romania

Placinta cu Visine si Bezea

Placinta cu Visine si Bezea