Snitel cu Ceapa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc sau vitel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ceapa 2 buc mai mari

Mod de preparare

Se taie carnea ca pentru snitel, se bate cu ciocanul, se presara sare si piper, pe urma se prajeste intr-o tigaie in care s-a pus ulei, pana devine albicioasa, se scoate si in uleiul in care s-a prajit se adauga ceapa taiata solzisori se lasa la prajit pana devine sticloasa.

Cand este gata se adauga carnea peste ea si o canita de apa, se acopera tigaia si se lasa la inabusit pana scade apa.
Se poate servi simpla sau cu garnitura de: cartofi naturi, pilaf de orez sau legune sotate. La fetele mele le place cu cartofi prajiti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate