Se taie carnea ca pentru snitel, se bate cu ciocanul, se presara sare si piper, pe urma se prajeste intr-o tigaie in care s-a pus ulei, pana devine albicioasa, se scoate si in uleiul in care s-a prajit se adauga ceapa taiata solzisori se lasa la prajit pana devine sticloasa.
Cand este gata se adauga carnea peste ea si o canita de apa, se acopera tigaia si se lasa la inabusit pana scade apa.
Se poate servi simpla sau cu garnitura de: cartofi naturi, pilaf de orez sau legune sotate. La fetele mele le place cu cartofi prajiti
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii