Shaorma Economica

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o pulpa mare de pui
  • -o ceapa
  • -un morcov
  • -un ardeu gras rosu
  • -un ardeu iute
  • -condimente sare, piper, vegeta
  • -bulion
  • -varza
  • -maioneza
  • -kechup

Mod de preparare

Se decongeleaza pulpa, o spalam apoi taiem carnea bucatele micute, separat taiem ceapa marunt, dam morcovul pe razatoare, taiem ardeiul iute bucatele marunte (dupa preferinta cat va place de picant, eu pt fetita nu am pus numai jumate) si ardeul rosu.

Intr-o tigaie punem carnea la prajit la foc mic (eu am pus plita sub flacara de la aragaz) sare, piper si vegeta. Tot amestecam si cand e aproape facuta carnea punem amestecul de legume deja pregatit iar spre final putin bulion. Cand e gata luam deoparte.
Se aseaza pe lipi amestecul punem varza razalita, maioneza si kechup, eu mi-am pus si mustar. Va doresc pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa