Se decongeleaza pulpa, o spalam apoi taiem carnea bucatele micute, separat taiem ceapa marunt, dam morcovul pe razatoare, taiem ardeiul iute bucatele marunte (dupa preferinta cat va place de picant, eu pt fetita nu am pus numai jumate) si ardeul rosu.
Intr-o tigaie punem carnea la prajit la foc mic (eu am pus plita sub flacara de la aragaz) sare, piper si vegeta. Tot amestecam si cand e aproape facuta carnea punem amestecul de legume deja pregatit iar spre final putin bulion. Cand e gata luam deoparte.
Se aseaza pe lipi amestecul punem varza razalita, maioneza si kechup, eu mi-am pus si mustar. Va doresc pofta buna!
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii