Castravetii se taie rondele mai subtirele, si eu ii pun putin la scurs intr-o sita, ca sa nu se scurga zeama din ei in lipie.
Pieptul de pui se spala si se taie fasiute cam de 1 cm, si se inabusa in ulei de masline pana se rumeneste putin, apoi se adauga putine condimenete de pui si putina boia iute.
Cartofii se taie pai si se parjesc.
Salata si ridichile se taie fasii, rosiile chery in 2, ceapa fasii, iar maioneza se amesteca cu putin usturoi in care se pune 1 lingurita zeama de lamaie sa ii mai taie din tarie.
Se incalzeste lipia si se adauga asa:
- maioneza cu usturoi
- puiul
- cartofii
- castravetii
- rosiile
- ceapa
- ridichile
- salata verde
- ketchup
Se ruleaza shaorma si se prinde cu o punguta de plastic la capat.
Pofta mare!
Eu aleg sa nu pun ulei si otet in salata verde, pentru ca asa cum am spus si la castraveciori, nu imi place sa se scurga nimic din ea... :)
Este o reteta foarte buna si gustoasa, si este mult mai buna facuta in casa decat cea cumparata de la chioscuri!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDe ce sa faci o placinta de mere cand poti face o tarta, nu? Cand poti sa te joci putin c-o crema pe ici pe colo, c-un jeleu,...
Tarta cu mere, crema de vanilie si scortisoaraCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii