Pornim de la ceapa pe care o curatam si o taiem marunt de tot.
Scoatem de la putina sau garnita 2-3 linguri bune de jumari si inpreuna cu ceapa le calim pana se auresc bine dupa care stingem cu o jumatate de cana de apa.
Batem ouale cu smantana, taiem mararul mic si pregatim branza de burduf sa fie la indemana.
Cu un foc foarte mic, cel mai mic in asa fel incat sa nu alteram calitatea smantanei, punem peste jumari si ceapa, smantana cu ouale bine batute, punem si branza, mestecam continuu ca sa nu se prinda si iarasi mestecam, timp de 5-7 min cand scrobul nostru se va ingrosa devenind vascos.
Lasam vasul deoparte sa se raceasca si presuram cu marar
Scoatem din jar bulzul de mamaliga framantat cu branza iute cat mai veche, punem o strachina zdravana cu scrob, turnam si un toi de rachie, ne imbiem asadar unii pe altii la masa iar daca am terminat luam si o carafa de lapte proaspat muls urmand sa ne intrebam o fi bine?
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosA iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!
Rulada cu sunca si branza de capraReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii