Sarmalute in Foi de Vita

Complexitate
redusa
Sarmalute in Foi de Vita

Ingrediente

  • 700g carne de vita
  • 150g orez
  • 3 morcovi potriviti
  • 5 cepe
  • 2 oua
  • 1 leg patrunjel
  • 1 leg marar
  • piper
  • sare
  • foi de vita
  • 3 lg pasta de tomate
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

Intr-un vas se pune carnea tocata se adauga ceapa tocata fin, morcovii rasi prin razatoarea mica, orezul spalat, ouale, pasta de tomate, verdeata tocata fin, piper sare si se amesteca pana se leaga.

Pe fiecare foaie de vita se pune aproximativ 30 gr compozitie se ruleaza si capetele se introduc in interior. Itr-o cratita se aseaza sarmalutele se completeaza cu apa pana depaseste sarmalutele si se introduce la cuptor la foc potrivit pana fierb.

Se servesc cu smantana deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu Mac si Ness
4
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Parteneri
Desert inghetata de portocale, lamaie si fructe de padure
Bucataras.RO

Desert inghetata de portocale, lamaie si fructe de padure

 Așa cum am promis, nu vă las la greu pe căldurile acestea! Bine, mergea rețeta mea poate ieri pentru că astăzi la...

Desert inghetata de portocale, lamaie si fructe de padure
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post