Pulpele de pui se spala bine si se dezoseaza. Se prajesc fie la gratar, fie in casa pe o tigaie tip grill cu riduri, fara ulei. Dupa ce se prajesc bine si pe o parte si pe alta, putem pune putin la prajit si morcovii si ardeii taiati marunt. Se calesc asa 2-3 minute.
Separat, intr-un vas (oala) se pune la fiert apa. Cand incepe sa fiarba, se adauga legumele rumenite. Se strivesc sau se toaca marunt rosiile in bulion si se pun deasemenea in oala cu legume, astfel incat sa capete o consistenta mai ingrosata.
Se adauga cimbru, piper, sare si se potriveste gustul. Se da un clocot doua, dupa care se adauga bucatile de carne, se pune capac si se da de pe foc.
Se serveste calda cu mamaliguta.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii