Saramura de pui (II)

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600-800 g pulpe de pui dezosate,
  • usturoi
  • 1-2 linguri otet
  • 2-4ardei
  • 1 ardei iute
  • 1-2 rosii
  • 1 cub de pui
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se taie felii si se amesteca cu 1-2 linguri de otet. Se frig pulpele de pui pe gratarul incins. Se scot intr-un vas. Se pun apoi pe gratar ardeii si ardeiul iute.

Dupa ce s-au copt, ardeii se curata de coaja, de cozi si seminte, se portioneaza si impreuna cu ardeiul iute se pun intr-un alt vas. Se adauga rosiile taiate bucatele. Se adauga 400ml apa si un cub de pui si se pune la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote se adauga cateii de usturoi si otetul. Se rastoarna imediat peste pulpele de pui. Se presara patrunjel verde.
Se serveste cu mamaliga sau piureu de cartofi sau cu cartofi prajiti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici