Saramura de pui (II)

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600-800 g pulpe de pui dezosate,
  • usturoi
  • 1-2 linguri otet
  • 2-4ardei
  • 1 ardei iute
  • 1-2 rosii
  • 1 cub de pui
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se taie felii si se amesteca cu 1-2 linguri de otet. Se frig pulpele de pui pe gratarul incins. Se scot intr-un vas. Se pun apoi pe gratar ardeii si ardeiul iute.

Dupa ce s-au copt, ardeii se curata de coaja, de cozi si seminte, se portioneaza si impreuna cu ardeiul iute se pun intr-un alt vas. Se adauga rosiile taiate bucatele. Se adauga 400ml apa si un cub de pui si se pune la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote se adauga cateii de usturoi si otetul. Se rastoarna imediat peste pulpele de pui. Se presara patrunjel verde.
Se serveste cu mamaliga sau piureu de cartofi sau cu cartofi prajiti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa