Puiul se va proportiona si de preferinta se va folosi ceaunul pentru al inabusi si in prealabil va fi fiert. Ceapa si ardeiul gras se vor taia julian iar morcovul dat pe razatoarea mica. Cand carnea este fiarta se adauga rosiile date pe razatoare, cimbrul, vinul si patrunjelul. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se servete cald de preferinta cu mamaliga.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosAdaptare dupa reteta Gabrielei, delicios de ciocolatos!
Tort sah super ciocolatosO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii