Curatati salata de frunzele vestede si spalati-o foarte bine, dar cu mare grija ca sa nu rupeti frunzele.
Puneti salata intr-un vas mai mare si turnati peste ea apa clocotita, usor sarata, apoi scoateti-o imediat intr-o strecuratoare, la scurs. Sau puteti sa opariti salata in orice alt mod doriti.
Macinati carnea si inabusiti-o cu putina zeama de oase, apoi lasati-o sa se raceasca.
Caliti putin ceapa si puneti deoparte.
Fierbeti orezul in apa usor sarata.
Cand le aveti pregatite, amestecati carnea cu ceapa, orezul fiert, ouale si potriviti de sare si piper.
Puneti salata intr-un vas termorezistent.
Cu compozitia de mai sus, umpleti salata printre frunzele desfacute, incepand din partea de jos a capatanii spre varf, de la centru spre margini, pe etaje.
Turnati deasupra amidonul desfacut in zeama de carne, omogenizat cu mararul tocat.
Dati la cuptor, pentru 20-30 min.
Puteti sa acriti cu zeama de lamaie.
Se serveste cu smantana.
POFTA BUNA!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii