Curatati salata de frunzele vestede si spalati-o foarte bine, dar cu mare grija ca sa nu rupeti frunzele.
Puneti salata intr-un vas mai mare si turnati peste ea apa clocotita, usor sarata, apoi scoateti-o imediat intr-o strecuratoare, la scurs. Sau puteti sa opariti salata in orice alt mod doriti.
Macinati carnea si inabusiti-o cu putina zeama de oase, apoi lasati-o sa se raceasca.
Caliti putin ceapa si puneti deoparte.
Fierbeti orezul in apa usor sarata.
Cand le aveti pregatite, amestecati carnea cu ceapa, orezul fiert, ouale si potriviti de sare si piper.
Puneti salata intr-un vas termorezistent.
Cu compozitia de mai sus, umpleti salata printre frunzele desfacute, incepand din partea de jos a capatanii spre varf, de la centru spre margini, pe etaje.
Turnati deasupra amidonul desfacut in zeama de carne, omogenizat cu mararul tocat.
Dati la cuptor, pentru 20-30 min.
Puteti sa acriti cu zeama de lamaie.
Se serveste cu smantana.
POFTA BUNA!
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO salata usoara si cu gust de busuioc, ideala pentru o masa intr-o zic alda de vara sau pentru cei ce tin dieta.
Salata cu tonNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii