Rulouri Din Piept de Curcan in Sos de Bere

Complexitate
redusa
Rulouri Din Piept de Curcan in Sos de Bere

Ingrediente

  • 5 felii de piept de curcan sau pui
  • 1/2 ceapa
  • o tulpina de telina verde
  • un morcov
  • 1-2 catei de usturoi
  • 5 fasii de ardei gras
  • 33 cl bere blonda
  • 2 linguri de smantana
  • sare si piper
  • salvie, rozmarin
  • patrunjel
  • ulei de masline

Mod de preparare

Bateti carnea ca sa obtineti o fellie mai lata si destul de subtire, sarati si puneti in mijloc o fasie de ardei gras, rasuciti facand un rulou si inchideti cu o scobitoare (care se va scoate la sfarsit).

Intr-o tigaie puneti cateva linguri de ulei de masline. Eu am pus 3 linguri, puneti ceapa, morcovul si telina tocate marunt, caliti, adaugati rulourile. Puneti cateva frunze de salvie sau o crenguta de rozmarin, usturoiul taiat in doua (apoi il scoateti) rumeniti rulourile pe ambele parti. Adaugati berea si lasati sa fiarba la foc mediu.

Cand sosul incepe sa scada, adaugati smantana, lasati pe foc inca 5-10 minute, sarati si piperati. Daca scade mult sosul, adugati putina supa de zarzavat. La sfarsit, inainte sa stingeti focul puneti patrunjel proaspat tocat.
Serviti rulourile calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate