Luati jumatate din piept de pui transati-l in asa fel incat sa iasa cat mai intins, bateti-l cu batatorul de snitele (puneti deasupra la pieptul de pui o punga de plastic ca sa se bata mai bine pieptul si uniform si in aceelasi timp nu sar bucatile de carne peste tot in bucatarie).
Dupa ce ati terminat de batut adaugati sare si piper, o felie de sunca, o felie de cascaval si felii de ciuperci taiate subtiri in mijlocul pieptului de pui. Rulati pieptul de pui, inveliti-l in folie de aluminiu, strangeti la capete.
Dupa ce ati terminat de impachetat toti pieptii puneti-i in baie de ulei incins si lasati sa se prajeasca cam 8-10 min.
In acest timp pregatim sosul astfel: puneti semintele de pin la prajit, adaugati smantana si branza brie, tineti-l la foc mic pana se topeste branza si sosul devine cremos. Asezonati cu sare si piper.
Scoateti rulourile din ulei si lasati 3 minute sa se relaxeze, indepartati folia de aluminiu, taiati in diagonala sau cum doriti, puneti-l pe o farfurie, turnati sosul peste si serviti. Langa se poate servi o garnitura de legume gratinate, cartofi copti cu salvie, orez cu legume.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatLa ultimul porc sacrificat am cerut macelarului :D [ sotul meu] sa nu fie atat de minutios la dezosare , sa mai lase ceva...
Supa de porc cu conopida si cartofiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii