Rulouri de Pui cu Sos cu Branza Brie si Seminte de Pin

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 portii:
  • 2 piepti de pui medii
  • 200gr sunca
  • 200gr cascaval
  • 100gr ciuperci
  • 30gr seminte de pin
  • 400ml smantana vegetala
  • 120gr branza brie
  • ulei pentru prajit
  • folie de aluminiu
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Luati jumatate din piept de pui transati-l in asa fel incat sa iasa cat mai intins, bateti-l cu batatorul de snitele (puneti deasupra la pieptul de pui o punga de plastic ca sa se bata mai bine pieptul si uniform si in aceelasi timp nu sar bucatile de carne peste tot in bucatarie).

Dupa ce ati terminat de batut adaugati sare si piper, o felie de sunca, o felie de cascaval si felii de ciuperci taiate subtiri in mijlocul pieptului de pui. Rulati pieptul de pui, inveliti-l in folie de aluminiu, strangeti la capete.

Dupa ce ati terminat de impachetat toti pieptii puneti-i in baie de ulei incins si lasati sa se prajeasca cam 8-10 min.


In acest timp pregatim sosul astfel: puneti semintele de pin la prajit, adaugati smantana si branza brie, tineti-l la foc mic pana se topeste branza si sosul devine cremos. Asezonati cu sare si piper.

Scoateti rulourile din ulei si lasati 3 minute sa se relaxeze, indepartati folia de aluminiu, taiati in diagonala sau cum doriti, puneti-l pe o farfurie, turnati sosul peste si serviti. Langa se poate servi o garnitura de legume gratinate, cartofi copti cu salvie, orez cu legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui

Gem de gutui

Gem de gutui
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate
Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris
Cele mai apreciate rețete
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Peltea de gutui cu petale de trandafiri
4
Dulciuri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri
Salam de biscuiti
5
Dulciuri

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti
Parteneri
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Culinar.RO

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia