Luati jumatate din piept de pui transati-l in asa fel incat sa iasa cat mai intins, bateti-l cu batatorul de snitele (puneti deasupra la pieptul de pui o punga de plastic ca sa se bata mai bine pieptul si uniform si in aceelasi timp nu sar bucatile de carne peste tot in bucatarie).
Dupa ce ati terminat de batut adaugati sare si piper, o felie de sunca, o felie de cascaval si felii de ciuperci taiate subtiri in mijlocul pieptului de pui. Rulati pieptul de pui, inveliti-l in folie de aluminiu, strangeti la capete.
Dupa ce ati terminat de impachetat toti pieptii puneti-i in baie de ulei incins si lasati sa se prajeasca cam 8-10 min.
In acest timp pregatim sosul astfel: puneti semintele de pin la prajit, adaugati smantana si branza brie, tineti-l la foc mic pana se topeste branza si sosul devine cremos. Asezonati cu sare si piper.
Scoateti rulourile din ulei si lasati 3 minute sa se relaxeze, indepartati folia de aluminiu, taiati in diagonala sau cum doriti, puneti-l pe o farfurie, turnati sosul peste si serviti. Langa se poate servi o garnitura de legume gratinate, cartofi copti cu salvie, orez cu legume.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii