Pieptul se feliaza, se bate ca pentru snitele, se codimenteaza si pe fiecare bucata se pun feli de sunca si cate o bagheta de morcov(se taie bucatele de-a lungul), se ruleaza si se prinde cu scobitori.
Dovlecelul si morcovii se curata se spala si se taie rondele. Dupa preferinta, dovlecelul se poate inlocui cu vanata.
Intr-o tava se pune ulei (sau unt), un strat de dovlecei, se codimenteaza, un strat de rondele de morcovi, se codimenteaza, apoi se aseaza rulourile de curcan pe mijloc.
Smantana se amesteca cu laptele, cascavalul ras si patrunjelul tocat, se toarna peste rulouri si legume, apoi se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 40 min
Dupa acest timp, rulourile se incearca cu scobitoarea pentru a le testa daca sunt patrunse, se ia folia si se mai lasa cateva minute la gril, daca aveti la cuptor, pentru a le face mai rumene.
Rulourile se servesc fierbinti alaturi de garnitura de legume facuta in tava.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii