Am dezosat pulpele, am batut carnea, sarat, condimentat, asezat ardeiul gras copt si curatat de pielita cit m-am priceput, apoi am pus crenvustiul pe care eu l-am trecut putin la microunde dar nu era nevoie ... am prins cu scobitori si am taiat.
Evident ca nu am dezosat bine caci s-a cam franjurit carnea mea ... deci e ideal sa folositi o bucata de carne mai intreaga.
Apoi le-am prajit in tigaie cu foarte putin ulei. Se putea se putea si fara uleri, pe grill.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAceasta supa este foarte cunoscuta si apreciata. Exista 3 feluiri de Soleanka: de peste, ciuperci si carne. Astazi v-o...
Soleanka - Supa rusesca de carneSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii