Carnea se taie in 20 de felii, care se bat usor. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si circa 50 ml apa, dupa care se adauga ciupercile taiate feliute, sarea si piperul, dupa gust, precum si patrunjelul tocat fin. Se lasa pe foc timp de 10 minute.
Se umple fiecare felie de carne cu aceasta compozitie, se ruleaza strans si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
Rulourile se dau la cuptor si, din cand in cand se stropesc cu apa.
Separat, se desface faina cu putina apa rece, se pun boiaua dulce si smantana, se amesteca, dupa care se aseaza intr-un vas cu 100 ml de ulei si se fierbe totul la foc mic.
Sosul obtinut se toarna peste rulouri cand acestea sunt aproape gata, apoi se mai dau la cuptor inca 15 minute.
Se servesc calde.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu imi place sa coc ardei, dar mancarea cu ardei copti imi place la nebunie! Pentru Reteta de mancare de ardei copti,...
Reteta de mancare de ardei copti, cu smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii