Rulouri cu Ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 200 ml ulei
  • 400 g ciuperci din conserva (sau 800 g proaspete)
  • 300 g ceapa
  • o legatura de patrunjel
  • 200 g smantana
  • 50 g faina
  • piper alb macinat
  • boia dulce
  • sare

Mod de preparare

Carnea se taie in 20 de felii, care se bat usor. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si circa 50 ml apa, dupa care se adauga ciupercile taiate feliute, sarea si piperul, dupa gust, precum si patrunjelul tocat fin. Se lasa pe foc timp de 10 minute.

Se umple fiecare felie de carne cu aceasta compozitie, se ruleaza strans si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
Rulourile se dau la cuptor si, din cand in cand se stropesc cu apa.

Separat, se desface faina cu putina apa rece, se pun boiaua dulce si smantana, se amesteca, dupa care se aseaza intr-un vas cu 100 ml de ulei si se fierbe totul la foc mic.

Sosul obtinut se toarna peste rulouri cand acestea sunt aproape gata, apoi se mai dau la cuptor inca 15 minute.
Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa