Rulouri cu Ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 200 ml ulei
  • 400 g ciuperci din conserva (sau 800 g proaspete)
  • 300 g ceapa
  • o legatura de patrunjel
  • 200 g smantana
  • 50 g faina
  • piper alb macinat
  • boia dulce
  • sare

Mod de preparare

Carnea se taie in 20 de felii, care se bat usor. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si circa 50 ml apa, dupa care se adauga ciupercile taiate feliute, sarea si piperul, dupa gust, precum si patrunjelul tocat fin. Se lasa pe foc timp de 10 minute.

Se umple fiecare felie de carne cu aceasta compozitie, se ruleaza strans si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
Rulourile se dau la cuptor si, din cand in cand se stropesc cu apa.

Separat, se desface faina cu putina apa rece, se pun boiaua dulce si smantana, se amesteca, dupa care se aseaza intr-un vas cu 100 ml de ulei si se fierbe totul la foc mic.

Sosul obtinut se toarna peste rulouri cand acestea sunt aproape gata, apoi se mai dau la cuptor inca 15 minute.
Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Salam de biscuiţi reţetă
5
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Parteneri
Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati
Bucataras.RO

Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati

Dacă tot ne-au rămas ouă fierte, după sărbători, aceasta este una dintre rețete în care le-am inclus.

Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin