Rulada Reea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml lapte firbinte
  • 50g margarina
  • 100g faina
  • sare, piper (condimente)
  • 5 oua mari

Mod de preparare

Se topeste margarina (pe foc) se pune odata faina se amestesca cu telul pe foc si se adauga cate putin lapte, pana se face un sos consistent. Se raceste un pic. Se adauga 5 galbenusuri si apoi 5 albusuri (batute spuma nu prea tare).

Se unge o tava de aragaz mare cu margarina si se pune toata compozitia; se da la foc mare 10 min. apoi foc mic 20 min. Se rastoarna peste un prosop si se ruleaza. Se pun pune pate, cascaval ... orice ar fi
Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Tort de mere caramelizate
3
Dulciuri

Tort de mere caramelizate

Tort de mere caramelizate
Reţetă de preparare a papanaşilor
4
Dulciuri

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura cu bulion
5
Dulciuri

Prajitura cu bulion

Prajitura cu bulion
Parteneri
Cremsnit cu frisca
Bucataras.RO

Cremsnit cu frisca

O prajitura usor de preparat si excelenta pentru sfarsitul saptamanii.

Cremsnit cu frisca
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj