Se taie pieptul de curcan in doua, dupa care fiecare bucata pe jumatate. Se fierbe morcovul si ouale. Se curata si se spala prazul, ceapa si usturoiul. Carnea se bate un pic cu cutitul, se sereaza, se pipereaza dupa gust, si se adauga si putin cimbru. Dupa care se aseaza prazul, morcovul si ouale pe fiecare bucata de carne si se ruleaza.
Rulada rezultata se leaga bine cu ata si se aseaza in tava. In tava se pune ulei, morcovul si prazul taiat rondele, si putina apa sa poata fierbe carnea. Se da la cuptor, pana se rumeneste.
Intre timp se intoarce pe fiecare parte rulada si se stopeste cu sucul din tava. Separat se prepara si un sos. Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se pun la calit. Dupa care se adauga 1 lingura de faina, dupa care bulionul si putina apa. Acesta se lasa pe foc pana fierbe, se adauga sare si piper dupa gust.
Dupa ce sa facut rulada, se serveste alaturi de sucul rezultat si de sos.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii