Fileurile le-am stropit cu zeama de lamaie, le-am asezonat cu boia dulce si vegeta, pe urma le-am batut bine de tot cu ciocanul de carne intre folii alimentare, sa nu stropim toata bucataria.
Le-am pus unul langa altul - fileurile - apoi shoncul taiat felii - si cateva rotite de cascaval.
Am rulat, am strans bine-bine si cum le-am pus din start pe folie de aluminiu, mi-a fost mai usor.
Apoi la cuptor in putina apa cu ulei.
Dupa 15 min. Am dat folia jos si am acoperit rulada cu alte felii de bacon si cascaval si am lasat pana s-au rumenit bine de tot.
In alte 15 de min. a fost gata!
Am ornat cu patrunjel, am servit cu castraveti murati si un pahar cu vin roze- ca merge cu pui.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii