Fileurile le-am stropit cu zeama de lamaie, le-am asezonat cu boia dulce si vegeta, pe urma le-am batut bine de tot cu ciocanul de carne intre folii alimentare, sa nu stropim toata bucataria.
Le-am pus unul langa altul - fileurile - apoi shoncul taiat felii - si cateva rotite de cascaval.
Am rulat, am strans bine-bine si cum le-am pus din start pe folie de aluminiu, mi-a fost mai usor.
Apoi la cuptor in putina apa cu ulei.
Dupa 15 min. Am dat folia jos si am acoperit rulada cu alte felii de bacon si cascaval si am lasat pana s-au rumenit bine de tot.
In alte 15 de min. a fost gata!
Am ornat cu patrunjel, am servit cu castraveti murati si un pahar cu vin roze- ca merge cu pui.
Uite că le-a venit și rândul pulpelor de miel să defileze în fața voastră. Pulpe ce au stat la marinat vreo 48 de...
Pulpe de miel la cuptorDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii