Rulada de Carne Americana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portii
  • 500g carne de vita tocata sau amestec carne
  • 1 felie de paine faramitata
  • 1 ou batut usor
  • ¼ ceasca smantana slaba sau iaurt simplu
  • ¼ ceasca suc de tomate sau de legume
  • ¼ cana ceapa tocata marunt
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurite busuioc
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingura sos de friptura imbuteliat
  • Sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Intr-un bol mare amestecati oul, painea faramitata, smantana, sucul de tomate, sosul de friptura, ceapa si verdeturile. Adaugati carnea tocata si mestecati bine. Rulati amestecul intr-o rulada de 18x8 cm.

Reglati temperatura cuptorului la 180 grade c si puneti rulada direct pe polita. Coaceti 30-35 min. Serviti cu sosul dvs preferat.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa