Am taiat ceapa mica si am sotat-o in putin ulei, dupa care peste ea am adaugat amestecul de carne tocata si am prajit-o impreuna, la final adaugind si usturoiul taiat mic mic. Am asezonat cu sare piper si alte arome ... in paralel am fiert rosiile taiate mici pina cind au fost gata pentru afi blend-ate, am asezonat cu sare si piper.
Morcovii i-am facut pure. Rosiile galbene le-am scobit cu o lingura si le-am umplut cu mixul de carne si ceapa, peste care am pus cascaval si le-am dat la cuptor pentru 15 minute. Vinetele taiate fin cam 1-1, 5 mm grosime, le-am uns cu ulei si le-am rumenit in tigaie.
Am montat folosind doua cercuri de marimi diferite tangente in felul urmator: pure-ul de morcov in mijloc iar sosul de rosii in afara. Peste pure-ul de morcov am pus o felie de vinete si deasupra rosia umpluta. Am adaugat si putin marar pentru contrast.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii