Rosii (Galbene) Umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Rosii (Galbene) Umplute

Ingrediente

  • carne amestec pentru chiftele - 250g
  • ceapa - 2 buc
  • usturoi - 3-4 catei
  • morcov - 3 buc
  • rosii (pt sos) - 3 buc
  • rosii (galbene pt umplut) - 5 buc
  • sare, piper, condimente - dupa gust
  • cascaval ras - 100 g
  • marar - 1 leg
  • vinete rondele - 10 buc

Mod de preparare

Am taiat ceapa mica si am sotat-o in putin ulei, dupa care peste ea am adaugat amestecul de carne tocata si am prajit-o impreuna, la final adaugind si usturoiul taiat mic mic. Am asezonat cu sare piper si alte arome ... in paralel am fiert rosiile taiate mici pina cind au fost gata pentru afi blend-ate, am asezonat cu sare si piper.

Morcovii i-am facut pure. Rosiile galbene le-am scobit cu o lingura si le-am umplut cu mixul de carne si ceapa, peste care am pus cascaval si le-am dat la cuptor pentru 15 minute. Vinetele taiate fin cam 1-1, 5 mm grosime, le-am uns cu ulei si le-am rumenit in tigaie.

Am montat folosind doua cercuri de marimi diferite tangente in felul urmator: pure-ul de morcov in mijloc iar sosul de rosii in afara. Peste pure-ul de morcov am pus o felie de vinete si deasupra rosia umpluta. Am adaugat si putin marar pentru contrast.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici