Rata se sareaza, se unge cu ulei si se frige la cuptor. In timpul frigerii se stropeste cu sosul format in tava. Dupa ce este fripta, se lasa sa se raceasca si apoi se transeaza. Se desfac foile de varza, se lasa cateva ore in apa rece, se scurg, se taie in fasii marunte, se storc bine de zeama si se calesc in ulei. Se adauga piperul boabe si din cand in cand se toarna putina apa. Se asaza pe deasupra rosiile taiate in sferturi si se da vasul la cuptor timp de 30 min.
La servit, la fiecare portie de carne se pune cate o cantitate de varza calita.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii