Rata cu varza calita

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Rata 1 buc
  • ulei 150 g
  • varza murata 2 kg
  • rosii 350 g
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Rata se sareaza, se unge cu ulei si se frige la cuptor. In timpul frigerii se stropeste cu sosul format in tava. Dupa ce este fripta, se lasa sa se raceasca si apoi se transeaza. Se desfac foile de varza, se lasa cateva ore in apa rece, se scurg, se taie in fasii marunte, se storc bine de zeama si se calesc in ulei. Se adauga piperul boabe si din cand in cand se toarna putina apa. Se asaza pe deasupra rosiile taiate in sferturi si se da vasul la cuptor timp de 30 min.
La servit, la fiecare portie de carne se pune cate o cantitate de varza calita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa-crema de rosii

Supa-crema de rosii

Supa-crema de rosii
Placinte cu branza

Placinte cu branza

Placinte cu branza
Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Vinete grecesti
3
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca