Rata se curata, se parleste, se transeaza, se sareaza si se prajeste in 100 g de ulei. In uleiul ramas de la prajitul carnii se caleste faina si ceapa tocata marunt. Se stinge cu bulion desfacut in apa, se lasa sa fiarba 30 min., se paseaza peste carne si se mai fierbe circa 30 min. Castravetii se taie rondele, se oparesc, se scurg bine, se calesc in restul de 50 g de ulei si se adauga la carne. Se aseaza pe deasupra rosiile taiate in doua si se da vasul la cuptor timp de 20 minute.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii