Spalam bine rasolu cu apa rece sil punem intrun vas care are capac, punem apa sa treaca peste rasol sil punem sa fiarba pina da un clocot singur ,alegem spuma daca sa facut, dupa care adaugam condimentele si morcovu il lasam sa fiarba inabusit in vasul acoperit cu capac. Atunci stim ca sa fiert in momentu cind se desface carnea de pe os. Dupa ce am scos rasolu il punem pe un platou desfacem carnea de pe os si in zeama care a fiert rasolu punem cartofi taiati in 4 la fiert .
Pina fierb cartofi pregatim hreanu, il dam pe razatoarea mica, pune un pic de vegeta sil amestecam cu o cutie de smintina.
Se aseaza pe un platou carne, cartofi, morcovu si fiecare se serveste din hreanu preparat cu smintina.
Pofta buna.
Vreau sa va multumesc pe aceasta cale la toate gaspodinele care ne trimit retete .
Daca tot e la moda "din bucataria popoarelor", m-am gandit sa prepar ceva frantuzesc. Am grija pana cand prepar escalopul,...
Escalop de porc cu ceapa si ghimbirDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii