Spalam bine rasolu cu apa rece sil punem intrun vas care are capac, punem apa sa treaca peste rasol sil punem sa fiarba pina da un clocot singur ,alegem spuma daca sa facut, dupa care adaugam condimentele si morcovu il lasam sa fiarba inabusit in vasul acoperit cu capac. Atunci stim ca sa fiert in momentu cind se desface carnea de pe os. Dupa ce am scos rasolu il punem pe un platou desfacem carnea de pe os si in zeama care a fiert rasolu punem cartofi taiati in 4 la fiert .
Pina fierb cartofi pregatim hreanu, il dam pe razatoarea mica, pune un pic de vegeta sil amestecam cu o cutie de smintina.
Se aseaza pe un platou carne, cartofi, morcovu si fiecare se serveste din hreanu preparat cu smintina.
Pofta buna.
Vreau sa va multumesc pe aceasta cale la toate gaspodinele care ne trimit retete .
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii