Cartofii se spala, se taie cubulete si se pun la fiert. Separat pulpele de pui se spala si se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza si se calesc in putin ulei. Cand cartofii sunt aproape gata se adauga si rosiile intregi in apa fierbinte. Rosiile se cresteaza si se tin in apa clocotita 1 min.Apoi se scot si se decojesc. Separat se pun intr-un vas de jena cartofii fierti peste ei carnea de pui calita si rosiile taiate felii. Se mai adauga sucul de la o lamaie amestecat cu putin ulei si condimente.Vasul se introduce la cuptor la foc mediu timp de 10 min. Pana se patrund ingredientele si cartofii devin aurii.
Se serveste cu un vin alb sec. Rapid, simplu si gustos.
Un fel principal numai bun pentru vegetarieni și în zilele de post! Spor și poftă bună!
Curry din linte si spanac la slow cooker Crock PotReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii