Rapid, simplu& gustos.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr pulpe dezosate de pui
  • 4-5 gr cartofi (de preferat noi)
  • 3 rosii
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • rosmarin

Mod de preparare

Cartofii se spala, se taie cubulete si se pun la fiert. Separat pulpele de pui se spala si se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza si se calesc in putin ulei. Cand cartofii sunt aproape gata se adauga si rosiile intregi in apa fierbinte. Rosiile se cresteaza si se tin in apa clocotita 1 min.Apoi se scot si se decojesc. Separat se pun intr-un vas de jena cartofii fierti peste ei carnea de pui calita si rosiile taiate felii. Se mai adauga sucul de la o lamaie amestecat cu putin ulei si condimente.Vasul se introduce la cuptor la foc mediu timp de 10 min. Pana se patrund ingredientele si cartofii devin aurii.
Se serveste cu un vin alb sec. Rapid, simplu si gustos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Prajitura cu alune si cafea
5
Dulciuri

Prajitura cu alune si cafea

Prajitura cu alune si cafea
Parteneri
Tort Savarina
Bucataras.RO

Tort Savarina

Motanel e de vina pentru deliciosenia asta dulce si pufoasa :)

Tort Savarina
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin