Se pun la fiert picioarele porc cu apa cat sa le acopere, se lasa la foc mic pana cand incepe sa plesneasca soricul pe ele, adaugam pulpele de pui sau carnita de porc, o lingurita de sare, boabe de piper si cine doreste un cub vegeta iar catre sfarsit usturoiul taiat marunt.
Cand carnea se desprinde de pe oase strecuram supa, curatam carnea de pe oase si o punem in farfuri sau alte forme si acoperim cu supica, punem la rece si servim cu suc de lamaie sau boia.
Se poate pune in tavi de chec sau forme silicon, in asa fel putem taia felii aspectuaose
Pot sa va spun ca m-a uimit aparatul Panini Maker Breville nu m-as fi gandit ca la un aparat de sandwich-uri pot face si...
Clatite cu ganache de ciocolata si dulceata de coacazeDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii