Se pun la fiert picioarele porc cu apa cat sa le acopere, se lasa la foc mic pana cand incepe sa plesneasca soricul pe ele, adaugam pulpele de pui sau carnita de porc, o lingurita de sare, boabe de piper si cine doreste un cub vegeta iar catre sfarsit usturoiul taiat marunt.
Cand carnea se desprinde de pe oase strecuram supa, curatam carnea de pe oase si o punem in farfuri sau alte forme si acoperim cu supica, punem la rece si servim cu suc de lamaie sau boia.
Se poate pune in tavi de chec sau forme silicon, in asa fel putem taia felii aspectuaose
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii