Intam in bucatarie si vedem pe masa mamaliga ramasa de la masa de seara. o taiem felii, apoi fasai dupa care o transformam in cuburi.
Ne bagam in beci sa scoatem un castron cu jumari de la garnita.
Intr-o tigaie adanca punem jumarile sa se rumeneasca, adaugam puricalele, si amestecam.
Asezonam cu sare, cu piper si cu boia. Rapid si la obiect. O masa frugala care se poate transforma in ospat pe cinste daca pe masa venim cu oleaca de smantana, cu cateva moraturi dar si un laptar cu chisleag sau lapte prins.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii