Intam in bucatarie si vedem pe masa mamaliga ramasa de la masa de seara. o taiem felii, apoi fasai dupa care o transformam in cuburi.
Ne bagam in beci sa scoatem un castron cu jumari de la garnita.
Intr-o tigaie adanca punem jumarile sa se rumeneasca, adaugam puricalele, si amestecam.
Asezonam cu sare, cu piper si cu boia. Rapid si la obiect. O masa frugala care se poate transforma in ospat pe cinste daca pe masa venim cu oleaca de smantana, cu cateva moraturi dar si un laptar cu chisleag sau lapte prins.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii