Se spala pulpele, se da pielea jos (pentru un continut in grasimi mai scazut), se ung cu ulei apoi se condimenteaza pe o parte si cealalta cu sare piper si ce alt condiment avem pentru pui.
Cartofii se curata se spala si se taie in cuburi, se ung cu ulei de masline si sos pesto.
Totul se aseaza intr-un vas si se da la cuptor pentru aproximativ 1 ora (depinde de cuptor).
Se servesc cu pasta de usturoi, salata verde sau muraturi!
Pofta buna! !
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataMie imi plac foarte mult mancarurile cu legume multe, sincer as putea trai mult timp fara carne, nu stiu daca pentru...
Mancare de varza cu legumeRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii