Spalam ciocanelele, le stergem cu prosop de hartie si le asezonam cu sare, piper si oregano. Maruntim fulgii de ovaz in robot, batem ouale cu un pic de sare. Trecem pulpele prin fulgii de ovaz, prin ou si iar prin fulgi de ovaz. Taptam o tava cu hartie de copt, asezam ciocanelele, le stropim cu ulei apoi le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 40 de minute. Spalam legumele, feliem vanata, dovlecelul,ceapa si ardeiul.Ciupercile le lasam intregi. Le saram si le punem pe tigaia grill incinsa pentru 2-3 minute pe fiecare parte. Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii