Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele pentru sosul exotic si se freaca bine cu el pulpele de pui, apoi se lasa 2-3 ore la macerat, in frigider.
Reteta spune sa se foloseasca pulpele intregi de pui. Eu am folosit ciocanele. (Pentru macerare se poate pune amestecul si pulpele intr-o punga mai groasa (rezistenta), se scutura bine sa ajunga amestecul pe toate partile carnii si se da la rece).
Se pune apoi carnea intr-o tava, unsa bine cu ulei, impreuna cu rosiile decojite si taiate felii si maslinele, tinute in prealabil in apa, din momentul in care am pus carnea la macerat. Se adauga, presarand, sosul exotic, sare, piper, dupa gust si se da tava la cuptor. Cand sunt aproape gata pulpele de pui, se adauga cartofii curatati de coaja, spalati si taiati in diferite forme, cu formele de fursecuri.
POFTA MARE!
Se serveste cald cu salata de sezon sau sos de usturoi cu smantana. Aceasta este reteta, dar eu am pus in tava cartofii si peste ei carnea, deodata. Am servit pulpele cu cartofi si sos de usturoi cu smantana.
Cu siguranta aceasta Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita va fi pe placul vostru. Se face usor, iar...
Reteta de tarta cu branza si oua de prepelitaO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii