Se curata, se spala si se prajesc in ulei pulpele.
Dupa ce s-au prajit pulpele, se scot pe un servetel absorbant, iar in uleiul incins se caleste ceapa taiat rondele cu putina sare.
Separat se fierbe un pahar de orez cu sare (eu pun in cratita la o masura de orez, 3 masuri de apa si astfel cand a scazut apa, stii ca si orezul e gata).
Se ia un vas de yena, se aseaza pe fundul vasului pulpele, peste pulpe se pune ceapa calita, peste ceapa se pune orezul fiert, iar peste orez se presara cascavalul ras. Vasul se baga in cuptorul incins si se lasa maxim 20 minute.
Pofta buna!
Nu ma dau in vant dupa cheesecake-urile coapte, insa cele preparate la rece sunt irezistibile. Cel de astazi e absolut divin...
desert cheesecake marmorat cu ciocolataCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii