Pulpe de Pui cu Orez la Cuptor

Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • orez
  • sare
  • vegeta
  • 200 g cascalal ras

Mod de preparare

Se curata, se spala si se prajesc in ulei pulpele.

Dupa ce s-au prajit pulpele, se scot pe un servetel absorbant, iar in uleiul incins se caleste ceapa taiat rondele cu putina sare.

Separat se fierbe un pahar de orez cu sare (eu pun in cratita la o masura de orez, 3 masuri de apa si astfel cand a scazut apa, stii ca si orezul e gata).

Se ia un vas de yena, se aseaza pe fundul vasului pulpele, peste pulpe se pune ceapa calita, peste ceapa se pune orezul fiert, iar peste orez se presara cascavalul ras. Vasul se baga in cuptorul incins si se lasa maxim 20 minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici