Pulpe de Pui cu Orez la Cuptor

Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • orez
  • sare
  • vegeta
  • 200 g cascalal ras

Mod de preparare

Se curata, se spala si se prajesc in ulei pulpele.

Dupa ce s-au prajit pulpele, se scot pe un servetel absorbant, iar in uleiul incins se caleste ceapa taiat rondele cu putina sare.

Separat se fierbe un pahar de orez cu sare (eu pun in cratita la o masura de orez, 3 masuri de apa si astfel cand a scazut apa, stii ca si orezul e gata).

Se ia un vas de yena, se aseaza pe fundul vasului pulpele, peste pulpe se pune ceapa calita, peste ceapa se pune orezul fiert, iar peste orez se presara cascavalul ras. Vasul se baga in cuptorul incins si se lasa maxim 20 minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)