Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 1 kg de cartofi
  • boia iute sau dulce
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate (se pot lasa si integi). Cartofii curatati si spalati ii taiem in bucati potrivite. Condimentam pulpele si cartofii cu boia, busuioc, oregano, sare si piper dupa gust. Intr-o tava asezam cartofii si peste ei pulpele de pui.
Turnam apa (supa) cat sa acopere cartofii si dam tava in cuptorul incins in prealabil, pentru circa o ora. Se mai adauga apa (supa) daca este nevoie. Se servesc calde, alaturi de o salata, muraturi sau sos tzatziki (in cazul meu).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc