Pulpa de Porc

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 portii
  • 3 kg pulpa de porc
  • 5 catei de usturoi mari
  • taiati solzisori
  • ½ ceasca frunze de rozmarin uscate
  • Sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Gatiti carnea ca atare, sau taiati osul. Cu cutitul faceti un zigzag pe partea grasa a carnii. Impanati crestaturile cu usturoi si rozmarin si asezonati cu sare si piper.

Puneti carnea pe polita cu grasimea in jos, la 20 grade c, timp de o ora.

Intoarceti carnea si lasati-o sa se faca inca 40-50 min sau pana cand grasimea capata o culoare maroniu inchis si devine crocanta sau la o temperatura interna de 75 grade c.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa