Gatiti carnea ca atare, sau taiati osul. Cu cutitul faceti un zigzag pe partea grasa a carnii. Impanati crestaturile cu usturoi si rozmarin si asezonati cu sare si piper.
Puneti carnea pe polita cu grasimea in jos, la 20 grade c, timp de o ora.
Intoarceti carnea si lasati-o sa se faca inca 40-50 min sau pana cand grasimea capata o culoare maroniu inchis si devine crocanta sau la o temperatura interna de 75 grade c.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateVa prezint un desert clasic si anume, salam de biscuiti .Exista multe retete a acestui salam,insa eu o fac dupa metoda...
Desert salam de biscuiti cu arahide si nuciUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii