Puiul Secret - Kuracie Tajomstvo - Reteta Slovaca

Complexitate
redusa
Puiul Secret - Kuracie Tajomstvo - Reteta Slovaca

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui doar partea superioara (dezosate)
  • 6 felii de cascaval
  • 1 mar
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faina
  • patrunjel
  • 4 cartofi

Mod de preparare

- pulpele dezosate, sarate si piperate le-am trecut prin faina si le-am prajit in tigaia cu putin ulei, la foc mare, trebuie sa se rumeneasca si nu sa se patrunda-
- dupa ce le-am prajit pe ambele parti le punem in tava in care o sa pregatim friptura fara sa le scurgem, trebuie sa fie uleioase caci ulei nu mai adaugam in tava

- marul il curatam de coaja, taiem in 6 bucati si scoatem cotorul
- asezam pe fiecare bucata de pui cite o felie de mar

- curatam cartofii de coaja, ii saram si adaugam o mina de patrunjel tocat si putin ulei, ii amestecam bine si ii asezam in tava linga pui

- varsam putina apa peste cartofi (foarte putina) si acoeprim tava cu folie de aluminiu sau cu hirtie de copt peste care punem folia de aluminiu

- coacem la 220 °c minim 30 minute dupa care scoatem hirtia si verificam daca puiul si cartofii sunt gata. Mai lasam daca este nevoie (in reteta originala cum are o tava mare cit tot cuptorul coace cca 1 ora)

- cind carnea si cartofii sunt copti mai alsam citeva minute tava in cuptor mereu la aceesi temperatura sa se rumeneasca putin si in acest timp taiati cascavalul felii de marimea bucatilor de pui.

- scoateti tava si asezati pe fiecare bucata de pui si peste bucata de mar cite o felie de cascaval, lasati la cuptor pina cind se topeste,

se poate pregati si cu ceva timp inainte, incalziti cind vreti sa serviti..

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Mancare de urzici cu mamaliga

Mancare de urzici cu mamaliga

Mancare de urzici cu mamaliga
Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperci
Cele mai apreciate rețete
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
2
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
3
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida

Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Ciorba de curcan, cu taitei
Bucataras.RO

Ciorba de curcan, cu taitei

A iesit o ciorbica tare buna, numai buna de servit pe vremea asta rece!

Ciorba de curcan, cu taitei
Chec cu portocale
Culinar.RO

Chec cu portocale

Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...

Chec cu portocale
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Gustos.RO

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos