Se spala puiul bine si se presara peste el delikat si in interior. Intr-o tigaie se pune la calit in putin ulei ceapa taiata marunt, kaiserul taiat cubulete, ciupercile, rosiile, sare, piper si la sf se adauga mararul tocat.
Se umple puiul , se coase daca e nevoie, se unge cu ulei si se aseaza intr-o punga magica din aceea speciala de copt se toarna 2 cesti de apa si una de suc de rosii. Eu mai pun in punga si cativa cartofi intregi.
Se tine la cuptor cam 1h 20 min.
Este o bunatate!
se aseaza puiul pe un platou cu salata verde
Iar m-am jucat si am profitat de ocazie ca azi e Sfantul Clement, deci este ziua mea, asa ca mi-am facut o prajitura, ca mai...
Prajitura sah la ClemeDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii