Se spala puiul bine si se presara peste el delikat si in interior. Intr-o tigaie se pune la calit in putin ulei ceapa taiata marunt, kaiserul taiat cubulete, ciupercile, rosiile, sare, piper si la sf se adauga mararul tocat.
Se umple puiul , se coase daca e nevoie, se unge cu ulei si se aseaza intr-o punga magica din aceea speciala de copt se toarna 2 cesti de apa si una de suc de rosii. Eu mai pun in punga si cativa cartofi intregi.
Se tine la cuptor cam 1h 20 min.
Este o bunatate!
se aseaza puiul pe un platou cu salata verde
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii