In tigaia incinsa se soteaza usturoiul, ceapa verde si ciupercile taiate la dimensiunea dorita. Se adauga spanacul oparit si se mai lasa 2-3 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Piptul de pui se taie pe lungime pregatind astfel culcusul pentru spanacul pregatit in prealabil. Se umple pieptul cu spanac, ciuperci si cascaval, si se leaga cu sfoara. Se prajeste in tigaie pina devine brun la culoare si se da la cuptor inca vreo 10 - 15 minute. Se scoate, se lasa sa se linisteasca si se taie felii ce se aseaza pe farfurie.
In tigaie se prajesc 5 minute rosiile cherry. Se prepara decorul din felii de lamiie, castravete verde, ridiche, ciuperci, rosii cherry prajite si ... piper verde.
Se adauga un mix de patrunjel verde si menta verde .....
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii