Pui Umplut (II)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pui Umplut (II)

Ingrediente

  • piept de pui dezosat (sau muschi file) - 1 buc
  • rosii cherry - 10 buc
  • spanac - 300 g
  • ciuperci - 200g
  • piper verde - 1 lingurita
  • castravete
  • lamiie
  • ridiche (pentru decor)
  • sare
  • piper
  • menta verde
  • patrunjel
  • ceapa verde - 1 legatura
  • usturoi - 3-4 catei
  • cascaval ras - 100 g

Mod de preparare

In tigaia incinsa se soteaza usturoiul, ceapa verde si ciupercile taiate la dimensiunea dorita. Se adauga spanacul oparit si se mai lasa 2-3 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Piptul de pui se taie pe lungime pregatind astfel culcusul pentru spanacul pregatit in prealabil. Se umple pieptul cu spanac, ciuperci si cascaval, si se leaga cu sfoara. Se prajeste in tigaie pina devine brun la culoare si se da la cuptor inca vreo 10 - 15 minute. Se scoate, se lasa sa se linisteasca si se taie felii ce se aseaza pe farfurie.

In tigaie se prajesc 5 minute rosiile cherry. Se prepara decorul din felii de lamiie, castravete verde, ridiche, ciuperci, rosii cherry prajite si ... piper verde.

Se adauga un mix de patrunjel verde si menta verde .....

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)