Pui Umplut cu Ciuperci

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui cumparat
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mustar

Mod de preparare

Se spala puiul foarte bine si se lasa sa se scurga apa din el.

Se taie ceapa solzisori si se pune la rumenit intr-o cratita in ulei incins; dupa ce s-a rumenit se adauga ciupercile taiate fasii, sare, piper si se lasa pana scade zeama de la ciuperci si sunt facute foarte bine ciupercile.

Cand sunt gata, se umple puiul si se preseaza bine ciupercile, apoi se adauga in tava. Inainte de a pune puiul in tava, se pune putin ulei, cartofii taiati rondele ca sa formeze o patura pt pui, sare pt cartofi si putina apa sa-i inmoaie.

Cand puiul e in tava se unge pe deasura cu mustar frecat cu cativa stropi de ulei.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci