Pui umplut Albufera

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pui mici a 400-500 g 2 buc
  • orez 100 g
  • hribi proaspeti 300 g
  • ficat de pasare 100 g
  • unt 100 g
  • sos alb suprem 350 g
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Puii se curata, se spala, se scot oasele de la piept prin taietura prin care s-au scos intestinele. Ciupercile se curata, se taie straifuri si se calesc in unt, se adauga ficatul de pasare tocat, sarea, piperul si orezul si se calesc impreuna circa 20 min. Se stinge cu 300 ml de apa si se da orezul la cuptor ca sa fiarba 20 min. Se lasa sa se raceasca, se umplu puii, se coase taietura, se freaca puii cu sare, se ung cu unt si se frig la cuptor. Cand sunt gata, se transeaza si se servesc cu sos suprem.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune