- am pregatit umplutura amestecind carnea de cirnati cu morcovii curatati si taiati cuburi, merele curatate de coaja si cotor si taiate cuburi, oul batut, kaizerul si parmezanul
- am dezosat puiul, taiat aripile, am taiat toata sira spinarii cu git cu tot si coastele, am scos oasele din pulpe pe care le-am taiat ca pe o carte deschisa si am scos osul de la piept
- am batut usor carnea si am adaugat umplutura, cum nu se putea lega sau coase, pielea era rupta si foarte subtire am invelit puiul in folie metalica stringind bine ca sa nu curga sau sa se deschida si l-am pus intr. Un vas de Jena/ Pirex..
- l-am copt la foc mediu cca 1 ora
- am scos folia cu grija si am adaugat cartofii curatati si taiati cuburi linga, am lasat sa se mai coaca pina cind cartifii erau gata si puiul era rumenit
am lasat sa se racoreasca inainte sa il tai felii ...
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii