- am pregatit umplutura amestecind carnea de cirnati cu morcovii curatati si taiati cuburi, merele curatate de coaja si cotor si taiate cuburi, oul batut, kaizerul si parmezanul
- am dezosat puiul, taiat aripile, am taiat toata sira spinarii cu git cu tot si coastele, am scos oasele din pulpe pe care le-am taiat ca pe o carte deschisa si am scos osul de la piept
- am batut usor carnea si am adaugat umplutura, cum nu se putea lega sau coase, pielea era rupta si foarte subtire am invelit puiul in folie metalica stringind bine ca sa nu curga sau sa se deschida si l-am pus intr. Un vas de Jena/ Pirex..
- l-am copt la foc mediu cca 1 ora
- am scos folia cu grija si am adaugat cartofii curatati si taiati cuburi linga, am lasat sa se mai coaca pina cind cartifii erau gata si puiul era rumenit
am lasat sa se racoreasca inainte sa il tai felii ...
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii