- am pregatit umplutura amestecind carnea de cirnati cu morcovii curatati si taiati cuburi, merele curatate de coaja si cotor si taiate cuburi, oul batut, kaizerul si parmezanul
- am dezosat puiul, taiat aripile, am taiat toata sira spinarii cu git cu tot si coastele, am scos oasele din pulpe pe care le-am taiat ca pe o carte deschisa si am scos osul de la piept
- am batut usor carnea si am adaugat umplutura, cum nu se putea lega sau coase, pielea era rupta si foarte subtire am invelit puiul in folie metalica stringind bine ca sa nu curga sau sa se deschida si l-am pus intr. Un vas de Jena/ Pirex..
- l-am copt la foc mediu cca 1 ora
- am scos folia cu grija si am adaugat cartofii curatati si taiati cuburi linga, am lasat sa se mai coaca pina cind cartifii erau gata si puiul era rumenit
am lasat sa se racoreasca inainte sa il tai felii ...
Foarte gustoase și simpatice mini sandvișuri pane cu salam și mozzarella, pentru mic dejunuri savuroase, picnicuri, sau...
Mini sandvisuri pane cu salam si mozzarellaInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii