Intr-o vas se incalzeste uleiul, se pune capatana de usturoi taiata pe jumatate si ceapa taiata in bucati mai maricele.Se lasa putin la calit si apoi se adauga pulpele de pui si se lasa la rumenit.
Se adauga busuoicul,cimbrul si patrunjelul,sarea,piperul,apoi morcovul si cartofii taiati cubulete.Dupa 5 minute se toarna berea,se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora.
Se aseaza pe un platou ,se stropeste cu zeama de lamaie si se presara patrunjel tocat.
Daca se doreste se poate inlatura usturoiul.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii