Pui taranesc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 copane de pui(sau piept de pui dupa preferinta)
  • busuioc,cimbru,patrunjel proaspete
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa mare
  • 4 cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 cutie cu bere
  • sare
  • boabe de piper
  • 3 linguri de zeama de lamaie

Mod de preparare

Intr-o vas se incalzeste uleiul, se pune capatana de usturoi taiata pe jumatate si ceapa taiata in bucati mai maricele.Se lasa putin la calit si apoi se adauga pulpele de pui si se lasa la rumenit.
Se adauga busuoicul,cimbrul si patrunjelul,sarea,piperul,apoi morcovul si cartofii taiati cubulete.Dupa 5 minute se toarna berea,se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora.
Se aseaza pe un platou ,se stropeste cu zeama de lamaie si se presara patrunjel tocat.
Daca se doreste se poate inlatura usturoiul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc