Carnea de pui sau de porc se taie felii subtiri si se da prin sos de soia si prin faina. Intr-o tigaie intinsa se infierbanta uleiul si se prajeste carnea pana se rumeneste, apoi se scoate pe o farfurie. Se varsa uleiul, pastrand cel mult 1-2 linguri in tigaie, in care se prajesc ceapa, ardeiul si morcovii.
Se amesteca bine zaharul, sucul de lamaie, ketchupul si jumatate de cana apa, sau mai mult daca vreti sa iasa mai mult sos.
Se readuce carnea in tigaie, se toarna si sosul si se amesteca pe foc cam 5 minute, pana sosul se leaga bine. Se adauga ananasul si se presara cu seminte de susan.
Se serveste cu orez
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii