Pui si Mix de Legume, pregatite in Bere

Complexitate
redusa
Pui si Mix de Legume, pregatite in Bere

Ingrediente

  • -pulpe superioare, ciocanele, piept de pui, aripi, dupa dorinta
  • - 4-6 cepe, tocate grosier
  • -ulei de masline
  • -sare
  • -piper
  • -bere blonda, functie de cantitatea de carne folosita
  • -1 legatura patrunjel verde, tocat marunt
  • -450 g mix de legume, taiate cubulete, proaspete sau congelate, dupa dorinta
  • -cartofi, taiati cubulete, dupa dorinta, optional
  • -usturoi, dupa gust, optional

Mod de preparare

Puneti uleiul la incins intr-un vas mai gros (cel mai bine de fonta) si prajiti carnea de pui, de jur- imprejur pana se aureste frumos si se inchid porii.

Scoateti si dati deoparte.

In aceeasi grasime si sosul lasat de carne, caliti ceapa tocata pana se inmoaie.

In continuare puteti alege doua variante de pregatire a mancarii:

1) repuneti carnea sarata si piperata peste ceapa calita, adaugati mix-ul de legume, cubuletele de cartofi si usturoiul tocat, optional, acoperiti cu bere pana la jumatatea carnii. Lasati vasul la foc foarte mic, acoperit cu un capac, pana ce carnea este facuta pe jumatate, apoi luati capacul si continuati fierberea pana ce carnea este foarte bine facuta (se desprinde singura de os) si sosul scade.

2) turnati intr-un vas yena ceapa calita cu grasimea, asezati deasupra bucatile de carne prajite, condimentate cu sare si piper, cu mix-ul de legume printre ele, cubuletele de cartofi si usturoiul zdrobit, optional, acoperiti cu bere si dati la cuptorul incins, aproximativ 1- 1 1/2 ora sau pana ce carnea se desprinde singura de pe os si sosul scade.

In ambele variante, adaugati la sfarsit patrunjelul verde, tocat marunt si potriviti de sare si piper, dupa gust.

Serviti cat este cald, alaturi de garnitura si salata ori muratura preferata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia