PASUL 1: pieptul de pui se taie in bucati mari, una pe portie, apoi se condimenteaza cu sare si piper
PASUL 2: semintele de susan se rumenesc 5 minute in cuptorul incins, fara sa se arda, apoi se amesteca cu faina si restul de condimente
PASUL 3: bucatile de pui se trec prin sosul de soia, se lasa cateva minute pentru a-i absorbi aroma, apoi se trec prin amestecul de faina cu susan pana se imbraca bine
PASUL 4: intr-o tava unsa cu putin unt se aseaza carnea, se toarna untul topit pe deasupra si ce a mai ramas din sosul de soia, apoi se coace cca 40 minute in cuptorul incins la 180 grade C.
Bucatile de carne se aseaza in tava intr-un singur strat, la o distanta de cel putin 1 cm intre ele. Trebuie sa aveti grija la cantitatea de sare, deoarece sosul de soia este sarat
POFTA BUNA! ! !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii