Pieptul de pui se taie cubulete si se da cu condimente pentru pui, la fel se taie si legumele ca si puiul .Intr-o tigaie cu ulei incins se pun bucatile de pui si se prajesc dupa ce s-au rumenit le scoateti intr-un castron.In acelasi ulei in care ati prajit puiul puneti mai intai cartofii sa se prajeasca cat de cat si apoi adaugati legumele si lasati pana se calesc.Intr-un vas de yena se pun legumele si peste ele bucatile de pui apoi se dau 15 minute la cuptor.
Pofta Buna
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii