Pieptul de pui se taie cubulete si se da cu condimente pentru pui, la fel se taie si legumele ca si puiul .Intr-o tigaie cu ulei incins se pun bucatile de pui si se prajesc dupa ce s-au rumenit le scoateti intr-un castron.In acelasi ulei in care ati prajit puiul puneti mai intai cartofii sa se prajeasca cat de cat si apoi adaugati legumele si lasati pana se calesc.Intr-un vas de yena se pun legumele si peste ele bucatile de pui apoi se dau 15 minute la cuptor.
Pofta Buna
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii